Col·laboració de l’Ajuntament de Ciutadella amb el taller de bicicletes de Mestral

Un passeig amb bicicleta pel món comença amb un sol cop de pedal.

El projecte Mestral de Càritas repara i posa a punt bicicletes en un taller de formació per a persones en situació d’atur.

L’Ajuntament de Ciutadella i Càritas Diocesana de Menorca han signat un conveni de col·laboració segons el qual el consistori donarà les bicicletes abandonades que es troben al dipòsit municipal per tal de destinar-les a un projecte social que ha posat en marxa l’entitat.

L’acord s’ha materialitzat a proposta de la regidora Laura Anglada, delegada d’Atenció Social, i s’emmarca dins la línia de col·laboració que mantenen l’Ajuntament i Càritas en diferents projectes, serveis i actuacions de caire social i ambiental.

En aquest cas, la iniciativa respon a donar suport a un projecte que Càritas té en marxa des del passat mes de març i que consisteix en un taller formatiu de reparació de bicis adreçat a persones en situació de vulnerabilitat i/o exclusió social, taller vinculat a l’actual taller de Mestral. Una vegada reparades, les bicis es posen a la venda a les botigues solidàries de Mestral. Fins a dia d’avui, 7 persones s’han format a través d’aquest taller. Amb aquesta donació de l’Ajuntament de Ciutadella, es podrà continuar amb el taller que necessita de bicis per poder funcionar.

Les bicis que seran objecte de donació part de l’Ajuntament es troben al dipòsit municipal i no en consta la titularitat de les mateixes ni estan subjectes a reclamació, havent-se portat a terme el corresponent expedient d’alienació.