CONCURS DE FOTOGRAFIA FAMILIAR SOBRE LA GESTIÓ DE RESIDUS DOMÈSTICS «SUPERHEROIS DEL PLANETA, 2A EDICIÓ»

CONCURS DE FOTOGRAFIA FAMILIAR SOBRE LA GESTIÓ DE RESIDUS DOMÈSTICS «SUPERHEROIS DEL PLANETA, 2A EDICIÓ»

El Consorci Mestral-GOB, convoca la segona edició del concurs familiar «Superherois del planeta», que enguany serà en la modalitat de fotografia amateur.

Ets una persona conscient dels problemes que generen els residus en el medi ambient? Que intentes posar el teu granet d’arena en la cura del planeta? Doncs ets la persona que cercam. Tu ets candidat a ser un dels nostres «superherois del planeta».

Només has de presentar-te al concurs de fotografia amateur que convoca el Consorci Mestral-GOB, amb l’objectiu d’identificar i visibilitzar bones pràctiques en la gestió dels residus domèstics de les llars menorquines. Aquest consisteix en la realització d’una fotografia on es mostrin bons hàbits familiars que fomentin la reducció de residus, la reutilització o el separar per reciclar. Les fotografies hauran d’estar ideades i realitzades pels fillets d’entre 6 i 12 anys amb l’ajuda de la seva família, i la data límit per a la presentació d’aquestes és el 23 de maig.

Els premis són experiències de les que podran gaudir els més petits, com una excursió familiar en kayac (1er premi), un passeig familiar a cavall pel Camí de Cavalls (2on premi) o una experiència d’escalada en rocòdrom (3er premi).

A la web de les entitats que conformen el Consorci Mestral-GOB trobaràs les bases del concurs detallades, així com un espot (www.gobmenorca.com/consorci-mestral-gob o www.caritasmenorca.org/proyecto/consorci-mestral-gob).

Participa del concurs de fotografia familiar «Superherois del planeta, 2a edició» i mostra’ns què fas tu a casaper ajudar a no embrutar aquest planeta!

Aquest projecte es duu a terme amb el finançament de Caixa Colonya i la col•laboració de Rutas Ecuestres Camí de Cavalls.

Guanyadors 2018