Coneixes els serveis que ofereixen les empreses d’inserció de les Illes Balears?

Coneixes els serveis que ofereixen les empreses d’inserció de les Illes Balears? I el seu impacte econòmic i laboral?

REAS Balears edita una publicació sobre els serveis que ofereixen, així com sobre els seus resultats econòmics i laborals de 2020.

Volem posar de manifest així la contribució de les empreses d’inserció als Objectius de Desenvolupament Sostenible, els retorns econòmics que generen i la creació de llocs de feina per a col·lectius vulnerables.

Les empreses, entitats i administracions públiques poden contribuir a la consolidació de la seva activitat en favor de la inclusió social contractant els serveis que ofereixen en sectors d’activitat com el tractament de residus, gestió de parcs verd i recollides domiciliàries, neteja d’espais, jardineria i manteniment, serveis auxiliars administratius i serveis de porteria i control d’accés.Amb la crisi econòmica i social provocada per la pandèmia, la contractació dels serveis de les empreses d’inserció suposa una mesura en favor de la inserció de persones en situació o risc d’exclusió social que permet contribuir a una reactivació econòmica atenta a les especials necessitats d’inserció dels sectors més vulnerables.

La publicació s’ha editat amb els ajuts pel foment i difusió de l’economia social de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern de les Illes Balears.

Les Empreses d’inserció de les Illes Balears són- Promogudes per Fundació Deixalles: Deixalles Serveis Ambientals, Triam de Tot i Deixalles Inserció i Triatge- Promoguda per Càritas Diocesana de Mallorca: Eines x Inserció- Promoguda per Projecte Home Balears: BenFet Serveis– Promoguda per Càritas Menorca: Mestral – Economia Social i Solidària

Informació Empreses Inserció Balears i Memòria social i econòmica.