“Les Càritas de Balears amb l’Economia Solidària com a model de transformació social”

“Les Càritas de Balears amb l’Economia Solidària com a model de transformació social”

Trobada de l’Economia Social i Solidària de Càritas Balears.

Reunió dels equips d’Economia Social i Solidària de les Càritas de Balears, aquesta trobada suposa un pas més en el treball de la nostra xarxa realitza per l’economia social, amb el principal objectiu de l’acompanyament a les persones, la promoció d’ocupació i la cura del nostre entorn mitjançant la gestió de residus.

Aposta de Càritas per un altre model més sostenible

Les Càritas Regionals, aposten per aquest model d’economia circular i socialment compromesa amb la gestió del residu tèxtil, i altres iniciatives, en empreses d’inserció que promouen l’ocupació entre persones en situació o risc d’exclusió social, amb programes d’aprenentatge, formació i acompanyament social.

Jornades com la d’ahir ens permeten compartir experiències, dubtes i conèixer els projectes de la resta d’illes, a més d’enfortir el nostre treball conjunt i posar la nostra mirada, sobretot en nous models d’economia que estiguin al servei de les persones i permetin la transformació social cap a realitats més justes i sostenibles.

Trobada a Menorca

Representants de Càritas Mallorca i Càritas Eivissa, han pogut visitar l’empresa d’inserció, Mestral Inserció i Medi Ambient, els tallers prelaborals Mestral, a més de la botiga solidària en el centre de Ciutadella. (C/ VilaJuaneda).

Gràcies a totes i tots per la visita, és inspirador tenir aquests moments de reflexió, per compartir els nostres coneixements i experiència, que ens permeten millorar i afrontar nous reptes.