Novetat Moda re- Menorca

Gràcies a la col·laboració d’Inditex hem instal·lat durant aquest any diversos dispositius de pantalles verticals publicitàries, marcant una fita significativa en l’impuls de la visibilitat dels nostres establiments de Moda re-.
Amb aquesta iniciativa aquest projecte d’economia social, reciclatge tèxtil i inserció soci laboral, ara compta amb una possibilitat més moderna de mostrar les nostres campanyes, anuncis i promocions d’una manera més atractiva, i contribueix a millorar l’experiència de compra d’articles de moda sostenible.
A més de brindar-nos una plataforma sobre els productes i temporades disponibles, també permeten destacar els valors de l’economia social i la sostenibilitat que caracteritzen al projecte. La col·laboració entre Inditex i aquestes botigues reflecteix un compromís compartit amb la responsabilitat social i l’impuls de pràctiques comercials més sostenibles.
Aquest enfocament innovador no sols beneficia a les botigues d’economia social en augmentar la seva visibilitat, sinó que també contribueix a sensibilitzar als consumidors sobre la importància de la moda sostenible i la reutilització de peces.

També dins d’aquesta col·laboració s’ha executat la millora de la infraestructura d’un dels espais comercials, Moda re- Ferreries, que a causa d’una barrera metàl·lica que ocupava una de les finestres del local, la visió donis espai, així com l’exposició i aparadorisme es veien afectats, i amb un espai limitat.

Gràcies a la millora, eliminant la barrera metàl·lica i col·locant un sol cristall com a un aparador convencional. Per la qual cosa s’ha incrementat l’espai d’exposició al doble del qual es comptava. Permetent l’ampliació d’espai d’exposició, així com tenir una visió més clara i neta de la botiga.