Primer dia d’obertura! Restaurant Escola Ca n’Aguedet

Feliços d’haver rebut aquest acolliment en el primer dia d’obertura del Restaurant Escola Ca n’Aguedet.

Obert a partir d’ara cada dijous al públic, amb receptes inspirades en la cuina tradicional de l’illa, utilitzant ingredients locals (km0) assegurant que els clients gaudeixin de la frescor i la millor qualitat. Però això no és tot, també amb compromís amb el comerç just, la sostenibilitat, la formació i la promoció d’ocupació.

El Restaurant Escola Ca n’Aguedet és un projecte d’economia social i solidària de Càritas Menorca i gestionat per Mestral Inserció i Mediambient. El menú està ple d’opcions que destaquen la riquesa de la cuina tradicional, i cada plat està elaborat amb ingredients provinents de productors locals que es troben a pocs quilòmetres de distància.

El millor de tot és que el restaurant es preocupa per la sostenibilitat i el comerç just. Està compromès en minimitzar la seva petjada ambiental i a assegurar-se que cada pas, des del camp fins al plat, sigui ètic i respectuós amb el mediambient. A més, s’han implementat pràctiques no malbaratament alimentari per a reduir al màxim els desaprofitaments. Això significa que estan trobant maneres creatives d’utilitzar cada ingredient, contribuint així a la reducció de l’impacte ambiental.

Aquest restaurant no és només un lloc per a gaudir de deliciosos menjars, sinó també una iniciativa que promou un enfocament més social, sostenible i ètic.