T’AGRAÏM QUE PER ARA NO. Des de Càritas sol•licitem la col•laboració ciutadana i que evitin deixar bosses i materials a les nostres instal•lacions

Càritas Menorca i el projecte Mestral sol·liciten la col·laboració ciutadana per tal que no s’acumulin bosses de roba i donacions en les seves instal·lacions i els contenidors vermells

CÀRITAS MENORCA HA PARALITZAT DE MOMENT LA RECOLLIDA DE ROBA I ESTRIS EN ELS SEUS CONTENIDORS I L’ACTIVITAT DE LES BOTIGUES MESTRAL TAMBÉ ES TROBA TOTALMENT SUSPESA PEL COVID-19.

Mestral, projecte d’economia social de Càritas Menorca, va informar del tancament de les seves botigues el passat 13 de març i de la suspensió de recollida en els seus contenidors vermells el 30 de març, amb motiu de l’estat d’alarma decretat i per responsabilitat cap als nostres clients i treballadors.

Aquesta mesura s’aplica a totes les botigues solidàries de Mestral i als tallers dels polígons de Maó i Ciutadella, des de Càritas sol·licitem la col·laboració ciutadana i que evitin deixar bosses i materials a les nostres instal·lacions, fins que passi aquest període excepcional, tan aviat sigui possible tornar a posar en marxa els nostres serveis informarem a través de xarxes socials i mitjans.

T’AGRAÏM QUE PER ARA NO. De moment agraïm que si has organitzat armaris i vols que la teva roba sigui reciclada i reutilitzada, la guardis a casa, quan tot això passi serà molt útil.

Gràcies.